Múltunk

A vállalkozás 1988-ban alapult, akkor még a Soproni utcán lévő műhelyben üzemelt.

2000-ben új helyre költözött a Gabonarakpartra, ahol Tóth Ákos és ifj. Tóth Gyula az új évezrednek megfelelő színvonallal várja az érdeklődőket.

2002. áprilisától a Tóth és Tóth Gumi Bt. a Michelin üzleti partnere lett.

 

Jelen és jövőnk

Magas szintű szolgáltatást nyújtunk csúcstechnológiás gépeinkkel és minőségi anyagokkal. Kerékátszerelésnél olyan gépeket használunk, amivel mindenfajta lemez és alufelnire tudunk szerelni anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk mind az abroncsban, mind a felniben. A gumijavítást nagy szakmai gyakorlattal végezzük, köszönhetően a gyorsan és megbízhatóan dolgozó, gyakorlott kollégáinknak.

A motorkerékpárok, személy és teherautók, mezőgazdasági és rakodógépek, nehézgépek gumiszervize a legkorszerűbb szerelő gépekkel történik.

Üzletünk folyamatos gumi és felni akciókkal várja kedves vendégeit.

 

Miért fontos a gépjárművek szakszerű karbantartása?

Autónk szakszerű karbantartása alapvetően befolyásolja megbízható működését és élettartamát.

Bizonyára Önnek is fontos, hogy autóját tapasztalt szakemberek, tiszta környezetben, minőségi alapanyagokat és alkatrészeket felhasználva javítsák, tartsák karban. Szervizünkben több lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, a lekedvezőbb árfekvéstől a csúcsminőségig.

Cégünk számára rendkívül fontos vevőink megelégedettsége, színvonalas kiszolgálása, szolgáltatásaink folyamatos bővítése, versenyképes árak mellett. Továbbá állandóan bővülő raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

További szolgáltatásaink:

 

 

Ready to take your betting game to the next level? Look no further than Smart Bet, the ultimate tool for smart and strategic betting.